Kundeservice

Home/Kundeservice
Kundeservice 2017-07-11T11:25:25+00:00

Vejle Antenneforening har tegnet service og administrationsaftale med Stofa.
Henvendelser vedr. drifts forstyrrelser eller abonnements
ændringer skal rettes til Stofa.

Besøg Stofa.dk

Har du problemer med antenneforhold til dit tv eller radio?
Ønsker du pakkeskift?
Ønsker du ind- og udmeldelse?

Kundeservice:  88 30 30 30
Kundeservice hjælper med alle forhold omkring dit abonnement og regning.
Chatten er åben alle hverdage fra kl. 8-19

Har du problemer med internet eller Stofa smart TV?

Teknisk support: 88 30 30 30
Teknisk support hjælper med fejlmelding og teknisk hjælp.
Chatten er åben alle ugens dage fra 8-22.
Telefoner er åben 24/7
Du kan læse mere om Stofa og få aktuelle driftsinformationer
Kontakte STOFA kundeservice 88 30 30 30 (hverdage kl. 8.00 – 19.00).
(Opgradering 199,00 kr.  –  Nedgradering 299,00 kr.  –  Åbning af lukket stik 495,00 kr.)
Kan foretages hvert kvartal.
Ved tvivlspørgsmål er du også velkommen til at kontakte Vejle Antenneforening 55 55 71 00.

Ind- og udmeldelse
Vil du meldes ind eller ud af antenneforeningen skal du kontakte STOFA kundeservice 88 30 30 30 (hverdage kl. 8.00 – 19.00).
Opsigelsesvarslet er løbende måned + 1 måned.

Frivillig Center
Værktøjskassen Frivillig Center, Vejle har samlet en gruppe frivillige ”handymænd og -kvinder”  som har dannet et tilbud til ældre
og handicappede. Gruppen har sat sig som opgave at udføre frivilligt – ulønnet – -arbejde for ældre og handicappede i Vejle.
Værktøjskassen kan hjælpe med: Flytte et møbel. Hænge et billede op elle flytte det. Nedtage og ophænge gardiner.
Skifte el-stik, el-pære og lysstofrør. Montere små ting som kræver bor og skruer. Tilskære et gulvtæppe. Sy en knap eller
lynlås i dit tøj. Lægge Tv-kanaler ind på TV og video. Tilbuddet om hjælp gælder kun til mindre opgaver, som vil kumme klares
på max. en time. Vi udfører ikke arbejde, der hører under hjemmehjælpsordningen eller andet det kræver autoriserede
håndværkere. Rengøring, maling, tapetsering, vinduespudsning og fernisering er heller ikke opgave vi kan påtage os.
(hvis der kræves indkøb af reservedele og lignende, betaler du selv disse)
Kontakt FrivilligCenter, Vejle 75 72 46 44.