Nyheder fra Vejle Antenneforening Oktober 2017

Nyt fra Vejle Antenneforening

 

  • Mød Stofa i Skibet Hallen i uge 45
  • Wi-Fi tjek
  • Medlemsfordele i Vejle Antenneforening
  • Automatisk serviceinformation fra Stofa

 

Mød Stofa i Skibet Hallen

I uge 45 afholder Vejle Antenneforening og Stofa et event i Skibet Hallen. Over en sandwich + øl/vand viser Stofa hvilke tilbud medlemmerne kan benytte sig af.

Der vil være fokus på både TV, bredbånd telefoni og de produkter der knytter sig til disse. der udsendes invitation til husstande i nærområdet, men Vejle Antenne-forenings øvrige medlemmer er velkomne.

 

WiFi-Tjek

Vejle Antenneforening har et af de bedste anlæg i Danmark. Mange af foreningens medlemmer har, ud over alm. TV-kabel, også tilkoblet WiFi som forbindelse til både TV, Mobil, tables m.fl.

Desværre er en kæde ikke stærkere end det svageste led, og derfor oplever man fra tid til anden at signalkvaliteten gennem WiFi’en ikke er god nok.

Det har Stofa en hjælp til. “WiFi-Tjek” er en pakkeløsning til medlemmerne. Her bestilles Stofa til at komme i hjemmet og vejlede/opstille den optimale WiFi-løsning. Selve besøget er fast pris, mens den tekniske opsætning betales efter forbrug.

 

Medlemsfordele i Vejle Antenneforening

Medlemmer af Vejle Antenneforening har mange fordele. Den mest oplagte er den tæt på totale frihed til at vælge netop den TV/Bredbånd/Telefoni-løsning du har behov for.

Således kan du enten vælge TV-pakker, tilføje enkeltkanaler eller helt at se TV via Bredbånd. Jo større flexibilitet jo dyrere bliver det pr TV-kanal, men det er muligt.

På bredbånd er det Stofa der hele tiden følger markedet og matcher de seriøse konkurrenter der er i markedet.

Vælger du også Telefoni via Stofa kan der opnås samlerabat og løbende kampagnetilbud.

Bestyrelsen anbefaler Stofas TV-boks der giver det fulde udbytte af foreningens fordelsaftale. Her er der adgang til DR-arkiv, Start Forfra, Pause, 7 dages arkiv, Tag dit Tv med overalt i DK og meget mere.

 

Lad fantasien flyve og kontakt Stofa – langt det meste du drømmer om kan du få 🙂

 

Automatisk serviceinformation fra Stofa

Som medlem i vejle Antenneforening kan du oprette et Stofa Mitlogin. Når dette er gjort får du automatisk fejl- og servicemeddelelser fra Stofa, hvis der f.eks.sker nedbrud på TV- eller internet.

Tilmeld dit mit-login via Stofas hjemmeside

Mange venlige hilsner
Bestyrelsen